pondělí 3. srpna 2015

BIRTHDAY CARD - Přáníčko pro golfistu

S golfem se roztrhl pytel, a tak bylo jen otázkou času, kdy dojde i na první golfové přáníčko. Nápadů bylo spousta, ale nakonec mě okouzlilo razítko golfisty. A díky skvělé komunitě scrap-žen se mi taky během pár dní podařilo od jedné z Vás obdržet obálku s obtiskem. Za to ještě jednou VELKÉ DÍKY, a teď už k přáníčku.

Ústředním motivem byl tedy obrázek, pod který jsem vybrala papíry od MME v odstínech zelené a s károvaným motivem. Sice netuším, v čem se chodí na golf, ale přijde mi, že jsem se docela strefila, co myslíte? Mezi ně jsem vložila tmavě zelený papír a neodpustila si ani pár stehů na šicím stroji.

Z modrého tonkartonu jsem vyřízla na Big Shotu "prošívaný" čtvereček imitující oblohu a z plsti pak pomocí kruhové šablony zelený půlkruh coby "green". Na ty přišel již zmiňovaný obrázek, který jsem vybarvovala Distress Inkousty. Vlaječku s číslovkou jsem udělala z párátka.

Ač jsem se snažila, jak jsem chtěla, nápis "Vše nejlepší" (KETA razítko) se mi na přední stránce nikde nelíbil. A tak jsem ho umístila dovnitř a jako by připnula enamelovými tečkami.

Tak hurá na golf, aspoň na ten mini, a krásné tvoření k tomu!

1 komentář:

  1. S pánským přáním je vždy těžší než obvykle. Vymyslela jsi to hezky barevně. Prošití je stylové Co se týče filcu jako trávník super nápad! Moc se mi líbí!

    OdpovědětVymazat