pátek 21. října 2016

TOP PŘÁNÍČKA... ZÁŘÍ A ŘÍJEN 2016


Září a říjen jsou takové tranzitní měsíce mezi létem a Vánocemi. Pomalu končí svatební sezóna, není tu žádný Valentýn, Halloween zase málokdo slaví, svátek svatého Václava je spíš tak jako den volna, nikdo by k němu asi přáníčko někomu neposlal. A proto i moje tvorba zaznamenala určitý degres a ve zbytečcích svého volného času jsem se zaměřila spíš na dohánění v PL albu a taky pár článků na Svět podle Di. Nicméně, pár přáníček se urodilo a ty nejhezčí dnes přehledně v jednom článku pohromadě.

ZÁŘÍ 2016


 Na začátku září jsem vyráběla minialbum a přání pro maminku kamarádky. Uvnitř bylo albíčko plné fotek a celé to bylo v něžných dívčích odstínech. Můj asi nejvíc "clean&simple" projekt ever.


 Fialové přáníčko jako základ soutěžní paletky pro Paper Garden výzvu. Putovalo na svatbu, kde hlavním motivem byl patchwork a jing a jang... Nevěsta byla totiž švadlenka a ženich japanolog :-)


 Námořní set, co putoval na Slovensko, vyrábím pravidelně. Každý rok se prostě najde alespoň jeden pár, co se bere v námořnickém... :-)


Nejvíc jsem toho ale slepila na kurzu Paige Evans v Německu. Tohle sice není přáníčko, ale je to můj nejoblíbenější layout, který jsem kdy vyrobila, a ne, není to tím, že jsem na něm osobně :-) Reportáž o výletu si můžete přečíst a další layouty prohlédnout tady.

ŘÍJEN 2016


V říjnu jsem "Aničkovala". Jedna se narodila, druhá už slaví dva roky a obě Aniččí maminky jsou moje blízké kamarádky, respektivě rodina. Ono je to u mě kolikrát skoro totéž :-) A mě ještě napadá, schválně, poznáte kolekce, ze kterých přánčíka pro Andulky jsou? ;-)


Přáníčko pro novomanžele Pohankovi ukončilo mou svatební sezónu. Opět jsem použila motiv patchworku, s čtvercovou šablonou do Big Shotu to není problém. Stejně jako vyřezat listí, protože šablona od Lawn Fawn to jistí :-) Jsem si zaveršovala :-)


Na zdobení chipboard lapače snů, nějaké to srdíčko, jabloňové kvítky a perličky, které z obyčejného podzimního přáníčka udělají to svatební.


 Takhle přáníčko vypadalo vevnitř. Když obálka na peníze, tak v lila, když podzim, tak listí. Takže dotahujte ty detaily i uvnitř přáníček - největší radost z toho budete mít totiž vy samy :-)


Zdravím vás všechny ze severu, z Dánska, a přísahám, že hodlám zjistit, jestli i tady se scrapuje. Vzhledem k tomu, že tu je strašná zima a v podstatě nepřetržitě prší, mám takový pocit, že by to mohlo být oblíbené hobby, co myslíte? :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat