středa 21. září 2016

MINIALBUM & CARD - Pro super mámu

Když jsem vloni přesně na den dělala kamarádce minialbum pro její sestru k narozeninám, nikdy by mě nenapadlo, že se stane takovým hitem. Takže, když se letos doma radili, co dostane k jubileu maminka, došlo zase na tuto báječnou "skládanku". Samozřejmě i se sladěným přáníčkem. A hádejte, kdo ji vyráběl... :-)

Návod na tohle minialbum už dávno znáte a najdete ho tady. Na polepení jsem použila jsem jemné pastelové papíry z kolekce Cienna od Elle's Studio, ozdobu samolepky z téže kolekce, chipboardy Confetti Collection od Crate Paper, písmenka - thickers a protože maminka radši češtinu než angličtinu, vykoupila jsem holkám z PA asi všechny české chipboardy... ;-) Jen ten se super mámou, mám z Paper Garden, stejně jako rozetku, můj oblíbený doplněk poslední dobou.




Holky pak už pouze dodaly fotky a já jsem si je upravila a vytiskla tak, aby se mi do alba pěkně vešly. To byla asi ta nejnáročnější část a děkovala jsem za Canon Selphy, jinak bych se asi uběhala do fotolabu.


Stránky jsem se snažila plnit tématicky, na začátek společná fotky, pak retro fotky z dětství, jedna stránka pro Janču a jedna pro Monču - obě se nechaly profi vyfotit, s takovými fotkami se pak krásně pracuje, protože nepotřebují žádné úpravy. Nakonec zase společné fotky, koláž a na úplném závěru pak samozřejmě rodinná fotka.






Z alba jsem měla obrovskou radost. A víte co? Nikdy mě nepřestane udivovat, kolik se do něj vejde fotek!

Tak krásný první podzimní den a nebuďte z toho konce léta smutní, vždyť začínají večery jako stvořené ke scrapování! ;-)

1 komentář:

  1. Překrááásné albíčko, Dianko ;-) Nádherně sladěné! Muselo udělat radost ;-)

    OdpovědětVymazat