čtvrtek 20. srpna 2015

PL 2015 / W23 / Inked Rose

Je krásné Vám v letních měsících ukázat stránku z letních měsíců. A přiznejme si, že je to něco, co tu již delší dobu nebylo. Sic mi na blogu stále chybí několik týdnů z března a možná i května, tak mi to nedalo a musela jsem se trochu posunout. Stránka je ze začátku léta, a to astronomické vlastně tou dobou ještě ani nebylo, ale i tak, je krásně veselá, barevná a sluníčková. Přesně, jak to mám ráda.

Jestli jsou letos nějaké kartičky pro mě úplně TOP? Ano, a jsou to ty od MME "Inked Rose". A tak je používám, kde se dá. Jsou to dokonce první kartičky vůbec, které jsem vypotřebovala beze zbytku a musela si koupit nové balení! Na titulku jsem použila akrylová písmenka od Heidi Swap a přilepila je průhledným lepidlem Glossy Accents.

Protože jsme celý červen koukali na tenis - a že bylo na co koukat - bylo nutné tuhle naši zábavu zdokumentovat. Do koláže jsem postahovala ty nejlepší fotky, které kolovaly po internetu, a ozdobila ji stříbrným nápisem od MME. Aby měly fotky aspoň trochu podobný odstín, pohrála jsem si s nimi pomocí filtrů v PicMonkey.


Když jedete po dvou letech poprvé metrem, je důležité si to vyfotit! :-) Na nápis jsem použila písmenkovou samolepicí abecedu z kolekce "So Fancy" od Simple Stories, která svými barvami krásně ladí právě s kartičkami "Inked Rose".



Stejně tak v dalších kapsičkých jsou nápisy ze sady "So Fancy" od SS. Nedávno na FB proběhla diskuze o tom, jak psát a lepit rovně. Tak tady je důkaz, že když nejsou linky, moc to neřeším. A když vidím, že písmenka utíkají, tak jim naopak ještě pomůžu. Jak se říká "když už, tak už", že jo. :-)




V následující koláži jsem si nechala bílé místečko na vložení textu (v Editoru PicMonkey) a na vlepení kartonové šipky. Na fotky jsem taky předem aplikovala filtr (taky v Editoru PicMonkey), takže mají všechny takový ten krásně "zažloutlý" vzhled a pasují ke zbytku stránky.



Týden 23. byl suprový a stránka z něj tedy nemohla být jinačí než skvělá.

Tak ať je i Váš "lajf" jeden velký projekt!

1 komentář: