neděle 24. dubna 2016

REPORTÁŽ Z KURZU: Minialbum 3.4.2016



Mohla bych si asi začít dávat před jméno titul "Min". Min. Diana Majerová, minialbíčkový exeprt, protože kam se hnu, tam dělám minialbíčka. Nejinak tomu bylo první dubnový víkend, kdy jsme se v sešly s partou tvořivých dam, abychom si jedno takové slepily. Bylo to totiž lepené minialbíčko. Pojďte se se mnou podívat, jak jsme se měly famózně...




I když jsme před sebou měly sedm hodin tvoření, nebylo času nazbyt a tak jsme se bez zbytečných proslovů daly do přípravy základu. Holky měřily, řezaly, rýhovaly a lepily do vyčerpání...


Abychom měly ulehčený výběr papírů a jejich kombinování, vybraly si dámy svou kolekci papírů už předem. Ano, i takový servis na kurzech nabízím :-) Při tvorbě minialbíčka totiž není radno nic podcenit a každá minuta je dobrá.




Následně nastala fáze polepování. Pro vaši představu, každá z holek spotřebovala za kurz zhruba jednu CELOU (!) oboustranou lepicí pásku - tedy 50 m! Po takovém výkonu už jsme všechny potřebovaly oraz, a tak nám přišla hodně vhod donáška pizzy až do Atelieru K1. Tím jsme vyřešily oběd a ušetřily spoustu času. Čas je totiž většinou jediný nepřítel, se kterým se na kreativních kurzech bojuje... :-)



Jestli si myslíte, že po vytvoření a polepení základu se lepily fotky a zdobilo se, tak...hahá, to se mýlíte. Já si totiž na holky vymyslela ještě další vychytávky - vodopád na fotky, kapsičky ze záložkami nebo visačku... To aby se do alba vešlo maximum fotek.


I přes všechny naše "zlepšováky" a "urychlovače" jsme bohužel nestihly nalepit téměř žádnou fotku. Každopádně nikomu to nevadilo, protože tohle minialbíčko i v jeho "holé" formě největší pecka! :-) Ty, co stihly nazdobit alespoň titulní stránku, pak musely jít domů totálně v euforii :-) A já měla radost taky, protože podívejte se, co pod rukama mých kurzistek vzniklo za krásu...

Holkám děkuji, protože i přes to, že jsme strávily celou slunečnou neděli zavřené v suterénu, jsem při odchodu měla pocit, že bych si to zítra klidně dala zase. A to je umění, které se děje jen v té nejlepší společnosti. A to na minialbíčku byla! :-)

Kdo by chtěl tuhle skvělou tvořivou atmosféru zažít taky, tak se povinně hlásí na další kurz minialbíčka - tentokrát bude s kartonovými deskami a opravdu kapesní. Čeká nás 12. května a přihlásit se můžete TADY!

Těším se na vás, vaše expertka na všechno mini! :-)

1 komentář:

  1. To je náááádhera (slovy se to ani popsat nedá) - já ta tvá minialbíčka prostě žeru. A jinak jste všechny holky šikovné. Muselo to být super. (Verča S.)

    OdpovědětVymazat