pondělí 22. června 2015

WEDDING CARD - Svatební ve zlaté

Zlatá je letos moderní v jakékoliv kombinaci, a tak bylo jasné, že dříve nebo později i svatební přáníčko dostane svou zlatou podobu. A nedalo to ani mnoho práce, protože ve chvíli, kdy se řekne svatba a zlatá, použití kolekce The Story of Us od Simple Stories se tak nějak okamžitě nabízí.

Od Simple Stories je podkladový zlatě-pruhovaný papír a svorka, kterou jsem sepla zlatou saténovou stuhu. Spodní papír jsem naembosovala a nazdobila platinovými tekutými perličkami - zkuste to taky a budete koukat, jak perličky povýší obyčejnou bílou čtvrtku na luxusní ozdobný papír.

U Stoklasy jsem kdysi ukořistila látkové ozdůbky v podobě ženicha a nevěsty. A teď byla konečně ta správná chvíle, použít je na přáníčko. Pořád to ale nebylo ono, a tak jsem zlatým dabberem přetřela dvě papírová srdíčka od Heidi Swapp, na Big Shotu vyřízla z černého tonkartonu "&" a spolu s nápisem je umístila do horní části přáníčka. Nápis i srdíčka jsem ještě "obšila" černým gelovým perem.

Ručně vyráběná přáníčka si podle mě vždycky zaslouží mít vyzdobený i vnitřek. Tentokrát jsem použila stejný papír, jako na titulní stránku, a sešila ho s bílou čtvrtkou. Hotové to bylo raz dva a efekt milionový!


Zlaté svatební přáníčko už putuje do mého obchůdku na Fler.cz a já doufám, že Vy jste v článku načerpali inspiraci k vlastním výtvorům.

Krásné a kreativní dny!

2 komentáře:

  1. tak ten vnitrek je luxusni!! o titulni strance uz ani nemluvim, dokonala!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen, počkej, Jani, ještě ze mě nakonec ta švadlenka bude :-)

      Vymazat