čtvrtek 11. června 2015

WEDDING CARD - Kouzlo krajky




Pomalu chystám ukázky na kurz "vintage přáníčkování", a tak mi pod rukama vznikají samé pěkně "starobylé" záležitosti. Nejinak tomu bylo s tímhle svatebním přáníčkem, které jsem poskládala úplně spontánně během půl hodinky z věcí, které se mi tak nějak potulovaly po stole. A taková přáníčka jsou vždycky nejlepší.


Když se řekne vintage, tak jsou to pro mě zašlé nebo přírodní barvy, otrhané rohy, rámečky a vintage butonky a taky krajka. Všechno tohle přáníčko splňuje. Spodní papírová vrstva je pěkně otrhaná, další papír má "krajkový okraj" vytvořený pomocí bordurové raznice. Opět jsem použila krásné  papíry z mé oblíbené kolekce House of Roses od Lemoncraft a You Were never Lovelier od Galerie Papieru.


Konečně jsem se taky dostala k použití rozetky. Byl to boj, ačkoliv jsem jí viděla na spoustě přáníček, ne a ne jí sehnat. Když už jsem si myslela, že asi budu muset chodit do cukráren a kupovat si dortíky, jen kvůli rozetkám, objevila se ve výtvarných potřebách, jako by věděla, jak moc si jí přeju. A tak máme na přáníčku krajku č.2.


A po těch papírových jsem přidala i látkovou, kterou jsem objevila v obchodě NANU-NANA (něco jako domácí potřeby, např. v Praze na Černém Mostě). Určitě si tam pro ní ještě skočím, protože vypadá krásně a je samolepicí, tudíž se s ní bezvadně, rychle a čistě pracuje. Chipboard jsem tentokrát nechala v přírodní barvě, přidala béžový provázek, několik papírových růžiček a buttonek ze stejné kolekce jako papíry (House of Roses).


Pokud se Vám přáníčko líbí a chcete si vyrobit podobné, přijďte na kurz. Místečka ještě máme, ale rychle se plní!

Krásné tvoření přeje

1 komentář:

  1. Di, opravdu co kus to skvost! Musím říct, že se těším jak na články tak na přáníčka. Jestli děláš kurzy tak prostě k tobě musím. Opravdu vše pecka!
    Máš smysl pro detail a kombinaci barev. Na tomto se mi líbí vše. Ten nápis i barevná laděnost je krásná!

    OdpovědětVymazat