středa 17. června 2015

Cardabilities - Sketch #125


Vlaječky, to je moje, a tak když jsem viděla aktuální sketch od Cardabilities, nemohla jsem si tuhle challenge nechat ujít. Zkombinovala jsem to s přípravou na kurz vintage přáníčkování a tady je výsledek. Tentokrát žádné růžičky, zato "otrhané" jak se na vintage patří.



Předlohu jsem pojala trochu volnějším stylem, protože ať jsem se snažila, jak jsem se snažila, ta kartička s Eiffelovkou tam prostě přijít musela a vlaječku jsem z ní vystříhat nemohla. Okraje krásných papírů z kolekce "Allo Allo" od UHK Gallery jsem tentokrát postaršovala nůžkami. Do vrchního jsem "vykousala" pořádné díry tak, aby prosvítala spodní vrstva. Přilepené jsou k sobě 3D lepíky, a tak vznikl parádní plastický efekt.  Navrch jsem přidala krajku, provázek se svorkou a chipboardový nápis.

Uvnitř je přáníčko samozřejmě ozdobeno také. Vždycky nakonec přemůžu lenost a prostě mi to nedá, nechat ho jen tak bílé.


A tady je předloha. Inspirujte se jí taky a vytvořte vlastní přáníčko do soutěže. Více najdete zde.

6 komentářů:

  1. Je nádherné, jsem ráda, že jsi nakonec taky neodolala! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Naprosto originalni a super! Ze ten obrazek neni treti vlajecka? Vubec. Je to super originalni a kdyz na to koukam, tak jako kdyby to tam patrilo, jako kdyby to melo byt misto vlajecky. Super papiry super napad!

    OdpovědětVymazat
  3. Your card looks beautiful.. both outside and inside.. thanks for joining in with Cardabilities..

    OdpovědětVymazat
  4. Dianka, pohľadnica je nádherná! UHK Gallery papiere sú moja srdcovka, ja sama som ich pri tvorení využila. A to trhanie a celkový štýl, krása! :) Ďakujeme, že si sa zapojila do tvorenia s Cardabilities :)

    OdpovědětVymazat
  5. WOW! Absolutely awesome! Wonderful take on the sketch! Thanks so much for joining our challenge at Cardabilities! We hope you’ll join us again real soon! Good Luck!
    Darlene
    CARDABILITIES DT
    DAR’S CRAFTY CREATIONS

    OdpovědětVymazat