čtvrtek 6. dubna 2017

EASTER CARD: Zajíc kam se podíváš


Velikonoční přání jsou u mě někde uprostřed žebříčku oblíbenosti - mám je o něco víc radši než vánoční a valentýnská (to jako fakt), ale o něco méně radši než svatební a miminkovská. Tak tím jsem vás seznámila se svými preferencemi, to bylo rozhodně potřeba si vyjasnit... :-) Ale dlužno také říci, že kdekoliv můžu nalepit trochu toho kvítí, odrbat nějaký ten papír a navrch třeba použít krajku, tam jsem doma... A dnešní velikonoční přáníčko mi tohle všechno dovolilo, takže spokojenost!


Tvořila jsem tentokrát na krémový čtvercový základ, který mi tak nějak přišel hezky jarní. Kombinovala jsem papíry z kolekce Loft Herbs (Oregano a Thyme) a k nim jsem trochu netradičně vzala papír Forget Me Not 06. Samotnou mě překvapilo, jak spolu pěkně ladí, až tak, že jsem tomu nechtěla uvěřit a zdráhala jsem se je slepit dohromady. Nakonec jsem ten pocit překonala a objevila zase nové možnosti... :-)



Všechny papíry jsem samozřejmě seznámila s postaršovačem :-) Už to dělám tak automaticky, že se mi nedávno stalo, že jsem začala "odrbávat" PL kartičku! :-) :-) Z papíru Forget Me Not jsem použila i visačku, kterou jsem našla mezi motivy na rubové straně. A při vrstvení a lepení na přáníčkový základ jsem mezi papíry vlepila ještě tyrkysovou samolepicí krajku.



Když jsou vybrané papíry a nalepeno základní uspořádání, půl práce je hotovo. Už od začátku bylo jasné, že zdobit se bude kytičkami, ale hlavně skvělými zaječími chipboards od Wycinanka. Tyhle ušáci prostě vypadají jako živí! Ze své květinové sbírky jsem sáhla po třešňových kvítcích v bílé a mentolové barvě a doplnila je sedmikráskami. Oblíbila jsem si používání bobulí, květinový klastr s nimi pak vypadá, jako by z přáníčka opravdu rozkvetl.



Nemohla jsem si pomoct a vystříhala jsem ještě dva motýlky. Pak už jsem šla do úplného finiše a narazítkovala  jsem nápis, abych zjistila, že se mi vlastně nikam nevejde. Tak jsem si trochu zanadávala, nicméně mě uklidnilo, že přáníčka se zajíčky snad každý do kategorie "jaro" či "Velikonoce" zařadí bez problému. A tak jsem s klidným srdcem doprostřed nalepila buttonek a po stranách zastrkala pár jarních větviček.



Přáníčko vzniklo jako ukázka pro dubnovou soutěž Pretty Papers, a tak doufám, že vás motivuje k účasti. A když ne přáníčko, tak třeba poukázka na nákup, kterou v challenge můžete vyhrát ... -)

Veselé a zaječí vám přeje

1 komentář:

  1. Souhlasím, ty barvy jsou super. Ja nemám moc ráda modrou a žlutou k sobě, ale tato kombinace je vážně krásna a jarní. Povedlo se!

    OdpovědětVymazat