pátek 11. listopadu 2016

VÁNOČNÍ EXPLODING BOX + KURZ

Kolem exploding boxů jsem dlouho chodila  po špičkách, ale když se nám na jaře v e-shopu objevil základ na tuhle explodující krabičku, padla i moje poslední výmluva, že se mi nechce nic složitě rýhovat a vystřihávat. Od té doby už jich mám pár (desítek) na kontě, povětšinou svatební, novorozenecké... a ty mi pod rukama často zmizely dřív než jsem Vám je stačila ukázat. Ne tak tenhle vánoční, ten je naopak hlavně pro Vás, jako inspirace pro Vaše vlastní projekty. Tak se na něj pojďte podívat.

Inspiraci pro vánoční tvoření jsem hledala na Pinterestu a našla hned na první dobrou. Moc se mi totiž líbila krabička od Ewy Mrozowské. A protože i my máme v Paper Garden skvělou vánoční kolekci HoHoHolmes, mohla jsem začít tvořit hned...

Nicméně, moje krabička oproti té Ewině zazanamenala několik změn, ale k tomu se dostaneme. S prohlídkou totiž začneme hezky shora. Na víčko jsem použila gázu, papírovou krajku, zelené větvičky vyřezané na Big Shotu a také lístečky cesmíny.

Protože tohle není žádné clean & simple, ale pořádná vánoční nálož, přidala jsem ještě bílé ojíněné bobule (fakt vypadají jak zmrzlé), velkou chipboardovou vločku a minihvězdičky.


U předlohy se mi moc se mi líbila visící cedulka z vršku krabičky. Protože ale ještě nevím, kdo byl u nás doma letos nejhodnější, vyřešila jsem to šalamounsky a pověsila na provázek chipboardový nápis "šťastné&veselé". A teď budu sledovat, jak se kdo doma chová pěkně, uklízí ponožky a tak... ;-)

Uprostřed jsem místo stromečku nalepila 3D dáreček, který jsme si nechali udělat u Wycinanka. Při jeho skládání jsem si vzpomněla na svá dětská léta a lepení modelů (to se mě chytlo a drželo asi jeden týden - naštěstí pro rodiče...).



Visačky jsem sice uvnitř explodující krabičky taky použila, ale protože ji beru především jako zajímavý "obal" na dárek, nechala jsem jednu plochu volnou a na ní vytvořila kapsičku na poukázku nebo finanční hotovost. A na ní jsem přilepila jelena...soba.



S pomocí gázy, vánočních chipboardů a umělohmotné cesmínové ratolesti, kterou jsem měla ve vánoční krabici už dva roky a nehodila se nikdy k ničemu (až teď), jsem dozdobila všechny čtyři plochy exploding boxu. A bylo hotovo...


A protože mi to přišlo skvělé, děsně mě to bavilo a výsledek dalece předčil moje očekávání, nedalo mi to a i Vy si budete moct podobný vánoční exploding box vyrobit taky! :-)

V sobotu 26. listopadu si udělejte dopoledne čas, pošlete děti s manželem třeba do zoo a přijďte si zatvořit do Atelieru K1 na pražské VInohrady. Ve 12:30 končíme, takže krásně stihnete společný oběd a možná si vlastně ani nikdo nestačí všimnout, že jste byla pryč :-) A Vy budete mít v kapse skvělý vánoční dárek!

Přihlásit se můžete TADY. Těším se na Vás!

Žádné komentáře:

Okomentovat