středa 31. srpna 2016

TOP PŘÁNÍČKA... ČERVENEC A SRPEN 2016


Dnes mám pro vás tak trochu vzpomínku na právě uplynulé prázdniny. Možná jste si všimli, že minulý měsíc nebyl přehled přáníček. Nebyl to záměr, byla to normální "nestíhačka"... :-) O to větší nálož přáníčkové inspirace je tu dnes v předvečer nového školního roku. Tak si ji užijte, jak tak na to koukám, prázdniny byly na moje poměry vlastně docela plodné...

ČERVENEC 2016

Přáníčko pro "Mufa" k ročnímu výročí od jeho přítelkyně - ne nejsou plyšoví, jsou to naši kamarádi a Muf je samozřejmě přezdívka. Sklidilo úspěch hlavně na Facebooku.

Narozeniny slavil také pán, který miluje golf. Na vlaječku později ještě přišlo číslo. 

A na Pretty Papers jsme měli motýlkovou challenge


Když najdu zatoulanou PL kartičku a nechce se mi uklízet, udělám z ní přáníčko.

SRPEN 2016


Na Paper Garden se naopak v srpnu rozjela soutěž podle růžové paletky a na přáníčko podle růžové paletky jsem patřičně hrdá. 

Svatební blahopřání pro "přírodní pár" jsem nakonec zvládla taky.

Kamarádům v Americe se narodil chlapeček, a tak jsem půl srpna strávila nad miminkovským albem. A když už, přidala jsem taky roztomilé přáníčko, protože USA je přecijen kolíbkou cardmakingu a přáníčka se tam dávají téměř k jakékoliv příležitosti.

 Proběhla také výměna balíčků mezi holkami, co scrapují. Poslední dvě přáníčka jsou vyrobena právě z balíčku od mojí partnerky Jany Locker a mám z nich velikou radost! Celý příběh najdete tady.

Není to zdaleka vše, co jsem o prázdninách vytvořila, ale byl to takový fofr, že ne každé svatební přáníčko jsem stihla vyfotit. Doufám, že v září nevěst ubude a já se konečně vrhnu na v dohánění Project Life albu :-)

Mějte krásný školní rok, ať už jste nebo nejste školou povinní :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat