neděle 21. srpna 2016

CARDMAKING SWAP aneb tvoření z materiálu, který jsem dostala



Letos na jaře jsem se zúčastnila výměny scrapbookového materiálu ve facebookové skupině Cardmaking a scrapbooking - Česká republika. Upřímně, nepředpokládala jsem, že z balíčku, který dostanu někdy něco vytvořím, přiznávám, že jsem trochu citlivá na výběr materiálu a ne všichni se mi strefí do vkusu. Ale o to právě ve výměně jde - dostanete materiál od někoho, kdo má třeba úplně odlišný styl a vkus a hned tu máte challenge překonat Vaše vlastní limity. I já jsem nakonec nenechala materiál ležet ladem, moje swap partnerka mi totiž poslala tak krásný balíček, že by byla ostuda nevytvořit z něj minimálně jedno přáníčko. A hádáte správně, u jednoho nezůstalo....

Každá správná scrapbooková milovnice je už dávno členkou skupiny Cardmaking a scrapbooking, kterou založila Zuzka Adamcová na Facebooku. Jenom díky téhle stránce můžete sledovat nejnovější výtvory žen, které pohltilo tvoření z papíru, a nemusíte složitě googlit nebo stále dokola vyhledávat jednotlivé blogy. Je také krásné pozorovat, jak se rozrůstáme, a protože jsme letos na jaře přivítali 1 000 člena bylo třeba to oslavit a tak se na oslavu uspořádala výměna materiálu. Já tyhle interakce poštou miluju, ať už se mění známky, dopisy, knihy, natože scrapový materiál. A tak jsem do toho šla!

Každá z nás vytvořila balíček v určité cenové hladině podle přání "tajné" swapové partnerky. Balíčky schavlovala Míša S. a postarala se taky o veškerou organizaci - tímto jí děkuji ještě jednou, muselo to dát velkou práci všechno to "zmenežova"t. Ale další chvála, ta už bude jen a jen na adresu mojí drahé Jany Locker, která mi zaslala tenhle nádherný balíček.

Co mi přišlo na výměně vůbec zajímavé, bylo zjistit, jak vás vidí druzí, třeba právě podle toho, jak nakombinují balíček. Jednotlivé věci mi pomalu procházely rukama a já přemýšlela o tom, co Janku motivovalo mi poslat právě tenhle kousek, co čeká, že z téhle věci asi vytvořím, nebo jaký můj předchozí projekt ji inspiroval... Hned jak jsem se ale s materiálem pomazlila, rozdělila jsem si jednotlivé části balíčku trochu podle materiálu a trochu podle barev. A už se mi v hlavě klubala osobní výzva - využít co nejvíc materiálu od Jany a vyrobit přáníčko, které bude mít tak trochu i její DNA

Takže tady jsou - dvě přáníčko ode mě z materiálu od Jany Locker. Jsem z nich tak nadšená, že je nechám beze slov...

PŘÁNÍČKO NO.1




Použitý materiál:
Kromě materiálu od Janky jsem použila:
 distressi ink (ods.Evergreen bough),
bublinkové background razítko.

PŘÁNÍČKO NO.2




Použitý materiál: 
embossovací pasta a šablona

A TAKHLE JIM TO SLUŠÍ SPOLEČNĚ




Janičko, díky za radost, kterou mi Tvoje zásilka udělala a za možnost tvořit z této nádhery!

A vy, co máte balíčky ještě schované, otevřít, říznout do papírů a pochlubit se ve skupině Cardmaking a scrpabooking - Česká republika, co jste vytvořily z materiálu z výměny právě vy... :-)

S láskou,

1 komentář:

  1. No já se picnu! To je kráááááásnéééé! Je super vidět, jak by materiál, se kterým pracuji a který je mi blízký, použil někdo jiný a tady se dostal do rukou, které jej povýšily na vysoký levl. Díky Di za milá slova i za překrásné zpracování! Mám radost!

    OdpovědětVymazat