pátek 22. června 2018

Svatební přáníčko z kolekce Love In Bloom


Už když jsme skládaly májový kit, věděla jsem od začátku, že to bude jeden z těch nejhezčích, které jsme doposud vydaly. Papíry Love in Bloom jsou totiž do-ko-na-lé! A tak jsem vlastně jen čekala na první vhodnou příležitost, kdy z nich budu moct vytvořit něco krásného... Ideálně svatebního.

Ten pravý čas přišel, když mě kamarádka požádala, abych pro ni vytvořila svatební přáníčko v kombinaci meruňkové, růžové a šedé barvy. Jakoby popsala právě tuhle kolekci! Zapomněla jsem tedy proto tentokrát na naši papírovou zahrádku a kytičky si poctivě vystříhala... 
Při stříhání jsem stihla zhlédnout celovečerní film (!), ale jakmile byla na stole pořádná hromádka papírové kvítí, čekala na mě už jen ta krásná designerská práce. Miluju tu fázi tvoření, kdy různě přikládáte a kombinujete jednotlivé komponenty (a najednou máte materiál na stole, na zemi, na posteli...) a nakonec - jako mávnutím proutku - vám vznikne pod rukama papírový skvost. Není nic víc!

Tak tady je, moje svatební přáníčko z kolekce Love in Bloom, vyzdobené zvenku i zevnitř, s kapsičkou na finanční dar a s ženichem a nevěstou na tandemu. Protože novomanželé jsou prý vášniví cyklisté... Tak šťastnou jízdu!


Použitý materiál:





Krajka a gáza

Budu moc ráda, pokud se mým přáníčkem inspirujete a dáte mi vědět, jak se vám vaše verze povedla. Ideálně vložením přáníčka do naší skupinky na Facebooku - Paper Garden Club.

A taky mě zajímá, jaký film si k vystřihování pustite... ;-)

S láskou, Dianka

4 komentáře:

  1. Ahoj nádhera. Já ty papíry snad objednám. Tento týden jsem už měla objednáno obj se mi to vymazali tak jsem jakože zapomnela a ted taková inspirace...wuaaaa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Dianka Kreativity22. června 2018 15:11
      Věrko, s touhle kolekcí bych neváhala, to nesáhneš vedle! Kromě těch kytiček má na rubových stranách puntíky, takže naprosto univerzální ;-) Těším se, co s nimi vykouzlíš, a gratuluju k dnešní výhře na Fleru ;-)

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat