neděle 4. listopadu 2018

Přáníčko pro maminku k 50tinám



Krásné léto všem! Dnes pro Vás mám jako inspiraci originální přáníčko se skrytou visačkou. Tímto způsobem můžete do přáníčka nebo jiného projektu zakomponovat fotku nebo text, které by jinak rušily celkový koncept. A získáte tak taky dvakrát až třikrát více místa. Přáníčko vzniklo pro maminku mé spolužačky k 50. narozeninám a musím říct, že už dlouho jsem si při tvoření tak nevyhrála s každým detailem...



Použila jsem čtvercový základ přání a kolekci papírů ze svých po léta syslených zásob. Protože je to kolekce pěkně letitá, tak už ji v krámku samozřejmě nemáme, ale asi nejpodobnější je jí kolekce Bellissima Rosa. Papíry jsem postaršila (to jsou ty roztřepené okraje) a poskládala je na sebe s různými odstupy pomocí oboustranné pásky a pěnových čtverečků.

hlavní krásu se ale postaraly kytičky - kombinace magnólie s růžemi asi nikdy nezklame. Doplnila jsem výřezy z Big Shotu a chipboardem "Mamince" a číslovkou. Ukrytá visačka je nádherným detailem od dcery pouze pro maminku. Posuďte samy!
A tady už je visačka, tak jak vypadá, když se vytáhne ze své skrýše v kapsičce. Visačka je oboustranná, z jedné strany je fotka maminky a z druhé strany údaje o narození. Na jméno jsem použila jsem font Parisienne, který je zdarma a "umí česky" - stáhnout si ho do své sbírky můžete ZDE. Na údaje pak font Chaparral Pro, který má taky háčky a čárky a stáhnete si ho TADY.

 

Použitý materiál:



kolekce papírů Bellissima Rosa



divoké růže - světle růžová a broskvová









------------------------------------

S láskou,

1 komentář: