pátek 2. června 2017

PL 2016 / W36 / Ťuťu



Dneska mám pro vás  jeden zářijový týden, ale žádný podzim, ježky, veverky a listí ještě nečekejte. Očividně se loni povedlo babí léto a já na fotkách figuruji v šatech a krátkých rukávech. Pro tuto stránku jsem proto také zvolila kolekci od Pink Paislee - Take Me Away. Jednak proto, že je krásně barevná, druhak, protože jsem si jí omylem koupila dvakrát. A tak jí mám doma OPRAVDU hodně.


Opět zde figuruje moje klasické rozložení. Do hlavičky jsem umístila fotky, které nebyly tak významné, aby dostaly vlastní kapsičku, ale zase nebyly tak nevýznamné, aby byly zapomenuty. Třeba to, jak jsem si v IKEA koupila vážené bonbony, to je zásadní událost... ;-) A přidala jsem journaling.


A co se dělo? V půlce září se mi odstěhovala další Mari. Tentokrát ne sestra do Dánska, ale nejlepší kamarádka do Brna. Dlužno říct, že vezly obě zhruba stejně věcí. Ale nemáme si co vyčítat, mně by celý kufr zabral jen scrap... :-)


Do Horních Počernic na tenisové kurty z nějakého nám záhadného důvodu dovezli ukázat FED Cup, a tak jsme se na něj byli podívat. Jsem asi jediný člověk, který se ho dotkl, kromě slečen tenistek, které ho vybojovaly. Vůbec mě totiž nenapadlo, že se na něj nesmí sahat, a tak jsem při focení hrdě dlachmila jeho ucho, dokud mě neokřikl bodyguard s pusou plnou klobásy.


V září nám v práci vybudovali nový krásný relaxační balkónek plný krásných doplňků. To je takový paradox toho, že na jednu stranu chodíte po školeních na zvyšování efektivity a na tu druhou máte nový rest-room. Tak jak ho vidíte na fotce, tak vypadá dodnes. Zeje samozřejmě prázdnotou. Celkem logicky...


Největší radost mi v září dělala naše smečka, především kotěcí mladá dáma Sophie, která začala objevovat kouzla zahrádky. Dorostla do toho nejroztomilejšího věku, a to je přesně ten čas, kdy nevíte, kolik fotek a videí udělat, abyste to všechno zachytili. A taky doba, kdy většinou koťátka musí k novým majitelům... :-( A nesmím ani zapomenout na mou věrnou Charlie, pejska do nepohody.



Krásný páteční den, vypadá to, že bude zase plný sluníčka!

S láskou,

1 komentář:

  1. ty ji mas dvakrat? jooo, ja vlastne taky :D krasna stranka a vazene bonbony v IKEA, no, to je mnam!

    OdpovědětVymazat