pondělí 9. ledna 2017

PL 2016 / W6-8 / Ztracené album v PL a recept nakonec


Možná i říkáte, proč vám na blog dávám takové "vykopávky". Ale mám k tomu dobrý důvod, trpím totiž utkvělým pocitem, že všechny stránky z alba musím mít nějak "zálohované". Nejen na disku, ale i na druhém disku a ještě na internetu. To je totiž nutkavý pocit někoho, kdo o jedno album už přišel. A i když jsem váhala, jestli ještě vytahovat první týdny minulého roku, utvrdila mě v tom hned první stránka. Je to totiž stránka z týdnu, kdy jsem o loňský Project Life přišla, a tak nějak mám pocit, že mu to dlužím... A k tomu rovnou sfoukneme i další dva týdny, no prostě je toho dost :-)


K šestému týdnu asi už není, co dodat. Všichni, kdo pravidelně blog čtete, víte, jak to s tím ztraceným albem bylo. I přesto musím říct, že valentýnský kurz, který všemu předcházel byl prima a nerada bych na něj ve sledu dalších událostí zapomněla.



Album se nikdy nenašlo. Chvíli jsem se na tom snažila najít něco pozitivního, ale upřímně, nenapadlo mě vůbec nic. Doteď.

I když jsem byla jak tělo bez duše, život šel dál a nebylo třeba si ho kazit. A tak jsme vybírali Honzovi židli k počítači. Samozřejmě s klasickou precizností, Honzovi vlastní, když jde o nákup něčeho...čehokoliv. Vyzkoušeli jsme snad všechny židle na trhu a chyběla nám už jen excelovská tabulka, do které bychom zapisovali body do kolonek jako pohodlnost - ergonomie - vzhled - nebo cena... Asi příště předložím jako návrh pro zlepšení :-)

A tohle byl můj dárek k Valentýnu - valentýnské kupóny, které si mimochodem můžete stáhnout tady a vyrobit partnerovi hezké a zamilované překvapení...

Další týden začal sebevražednou jízdou s autem, kdy jsme na letních gumách a s nefunkčními stěrači byly s mamkou nuceny přejet Prahu po okruhu. Doteď nechápu, jak to, že jsme to přežily a navíc v půlce zvládly vyměnit pojistky u stěračů...

Čekalo mě taky interview do televize Barrandov, byl to poslední záchvěv pokusů, jak vypátrat album. Celá reportáž byl tak rychlá, že jsem z toho byla úplně vedle a než jsem si uvědomila, že bych chtěla, aby vypadala jinak, byla reportérka i kameraman fuč. Doteď jsem vlastně tu reportáž neviděla.

Tahle stránka se mi líbí hlavně barevně, použila jsem na ní papíry od Echo Park (Dots & Stripes / Neutrals), kraft papír a celé to vypadá hezky přírodně. Razítka a gelové pero na popisky; snažila jsem se i pěkně psát, což se mi myslím docela povedlo. A konečně taky došlo na chipboard Our Everyday Life, který sem si tak dlouho škudlila.


Závěr týdne patřil radovánkám - nejprve jsme si dali turnaj v bowlingu, který pro svoje kamarády pořádám. Ale hlavní legrace byl tátův návrat do školy - respektive na univerzitu. Přihlásila jsem ho totiž ze srandy na univerzitu 3.věku. A on mě převezl a začal tam opravdu docházet. Je tam sice suverénně nejmladší, ale myslím, že si to dost užívá a dokonce dělá i domácí úkoly


Tak jestli máte někoho, kdo se potřebuje naučit lépe s počítačem, kdo chce sportovat i na "Stará" kolena a nemá žádnou partu, nebo kdo si chce splnit sen z mládí a studovat třeba architekturu, poptejte se na univerzitě na možnosti studia, na většině z nich univerzitu 3.věku mají a studium je skoro zdarma.

A zakončíme to týdnem osmým, neboli "buchtovým". Recept na Margot řezy najdete tady a mě napadá, že bych je zase někdy mohla upéct... :-)

Tak ať je i Váš "lajf" jeden velký projekt!

Žádné komentáře:

Okomentovat