úterý 6. prosince 2016

TOP PŘÁNÍČKA... Listopad 2016

Zatímco v listopadu všichni pilně tvořili vánoční přáníčka, já jsem přijela z výletu do Dánska a rozkoukávala jsem se. Jo, a především jsem se snažila zjistit, kam jsem vloni ukryla tu obrovskou nepřehlédnutelnou krabici s ještě větším nápisem VÁNOCE, ve které jsem měla všechen adventní materiál. Nakonec jsem jí našla, i tak ale většinu vánočního uvidíte až za měsíc. Ale třeba uvítáte trochu oddych od všech těch slavnostních přáníček... :-)

HELLO YOU, GIRL

Přáníčko pro kamarádčinu Barunku jsem měla hotové s předstihem. Já prostě věděla, že to bude holka! :-) Vyrobila jsem ho ale s takovým předstihem (a nechala na něm volné místo na jméno), že jsem na něj v inkriminovaný den zapomněla. Barunko, promiň, slibuju, že k 1. narozeninám dostaneš ještě něco mnohem lepšího! :-)






PODZIM JE NEJLEPŠÍ

Po distressovém kurzu mi doma zbyly tři roztomilé listy, které jsem vyrobila jako ukázku. Pokaždé, když jsem se s nimi blížila ke koši, jsem vzala zpátečku a říkala si, že s nimi musím něco udělat že do sběru je jich škoda. Tak tady je, přáníčko pro toho nejlepšího, ať už je to kdokoliv... ;-)






EXPLODING BOX CHRISTMAS STAR

A abyste si nemysleli, že jsem se v listopadu zmohla jen na dvě přáníčka, z nichž jedno jsem zapomněl předat, tak tady jsou, moje skvosty :-) "Vytuněné" explozivní krabičky. Více o téhle v takřka v národních barvách jsem psala tady.




EXPLODING BOX HOHOHOLMES

Může být ještě něco víc vánočního než tahle kolekce papírů HoHoHolmes. Zbožňuju ji a mám jedinou obavu, že jí UHK Gallery už pomalinku stahuje. Ještě, že mám nasysleno :-) Více o krabičce, která v sobě ukrývá opravdický dáreček jsem psala tady.





Ne, že by zbytek toho, co jsem v listopadu vytvořila nestál za řeč, ale nemůžu vás zatěžovat každým slepeným papírem, a tak vybírám vážně jen to, co mi přijde nějakým způsobem zajímavé, co mi přirostlo k srdci a co by Vás mohlo inspirovat. Můžete mi napsat do komentářů, jestli se mi to daří aspoň trošku...?! :)

Tak krásný advent a hlavně nohy v teple ;-)

Žádné komentáře:

Okomentovat