pondělí 4. července 2016

TOP přáníčka ČERVEN 2016


V červnu začalo pravé kreativní peklo, jakmile jsem vyrobila jakékoliv svatební přáníčko, zaprášilo se po něm ještě než jsem ho vůbec stačila vyfotit. Takže ačkoliv já mám pocit, že se vdala a oženila půlka republiky, vy budete mít z dnešního příspěvku pocit, že jsem si hodila nohy nahoru. I tak ale v přehledu toho, co se mi vzniklo pod rukama v červnu, najdete jedno přáníčko, které ještě nebylo publikované na žádném jiném blogu... :-)

V ČERVNU SE URODILO...

1. Přáníčko s houpacím koníkem
Když se mi pod ruku dostal houpací koník, bylo jasné, že ho ani nemusím uklízet. Shodou okolností jsem si zrovna dělala pořádek v odstřižcích z papírů a měla po ruce modrou hromádku. Koník si o přáníčko vyloženě říkal, a tak ho taky dostal. Novinkou u mě jsou taky dřevěné dekorační knoflíky a cívky, které jsem koupila vyloženě na focení dětských přáníček. Já nevím, taky kupujete dekorace na focení přáníček nebo jsem divní jenom já? :-)



2. Svatební přáníčko s modrou paletkou
Pro historicky první challenge v Paper Garden jsme se rozhodli vybrat modrou paletku barev. A to znamenalo, že je třeba vyrobit i modré přáníčko. S pomněnkovou kolekcí papírů Forget Me Not to šlo ale celkem snadno. Pak už jen dozdobit kytičkami a chipboardy. A největší parádu udělaly sádrové rohové bordury - doopravdy nejsou sádrové, ale z plastu, na první pohled to ale vůbec není poznat.

3. Přáníčko pro paní učitelku
Na konci školního roku přišel novinkový chipboard "Děkuji, paní učitelko". Bylo to za 5 minut dvanáct, a tak i tahle inspirace vznikla během pár minut. Protože já už žádnou paní učitelku nemám, jen pana školitele, přáníčko jsem věnovala paní pošťačce, která z něj měla velkou radost.



4. Cyklistické přáníčko k životnímu jubileu
"Milá Dianko Kreativity, potřebovala bych přáníčko pro naše, slaví narozeniny 60 a 55 let a my jsme jim koupily elektrokola. Bylo by možné si u vás nechat vyrobit přáníčko pro tuto příležitost?"
Jasně, že bylo.

Papír od 7 Dots Studio jako podklad, trochu šmrncnutým distress inkoustem, chipboard dvojkola s balónky na přírodní šňůrce a k tomu parádní vintage výseky z kolekce As You Wish od Fancy Pants...


Nápis všechno nejlepší jsem naembossovala černým práškem na vellum. 

A poslední dobou mám tendenci lepit na přáníčka oduševnělé citáty, takže ani zde jsem si nemohla pomoct a už tam jeden byl. Tak třeba i vám se bude hodit na nějakou tu gratulaci pro sportovce.

Nevím, jak to máte vy, ale já jsem léto vyhlížela s nadějí, že budu mít konečně čas dolepit Project Life, udělat pár layoutů, uspořádat si materiál... Tak uvidíme v příštím přehledu, jestli se mi podaří odolat prosbám budoucích nevěst a svatebčanů.

Přeju vám krásné léto a spoustu času na to, co vás baví! 

Žádné komentáře:

Okomentovat