čtvrtek 7. července 2016

HURÁSKETCH: Červenec 2016


Když už se odhodlám k třicítkové stránce, většinou se musím motivovat nějakou předlohou, obvykle jsou jí úžasné třicítkové mixed media stránky Jitky a Míši nebo Hurá Sketch. Tentokrát jsem šla od zadu, nejprve sketch, pak nápad, že bych mohla zkusit trochu těch médií. Abych Jitku ani Míšu neurazila, řekněme si rovnou, že se to jediné jejich stránce ani nepřibližuje. A jak mám obvykle pocit, že čím víc toho na stránku (přáníčko) nalepím, tím je to lepší, tady jsem měla pocit, že s každou vrstvou je to horší a horší. Ano, i takové dny jsou a i takové layouty jsem odhodlaná vám ukázat... :-)

Stránka vznikla z květnového výletu do Mariánských lázních, kam jsme s mamkou jely vyzvednout babičku. Zatímco den předtím jsme se skoro opalovaly, jak přišlo na výlet, začalo sněžit a byla tak ukrutná zima, že jsme na sebe navlíkly všechno, co jsme měly po ruce a do krásných a nádherných lázeňských div jsme měly daleko. Celé "Mariánky" jsem spíš proběhly a vyhledávaly místa jako obchod s oplatky, restaurace, cukrárna nebo stánky se svařákem. I přesto, že jsme na většině fotek v šusťákovce, když scrapujete něco tak honosného, jako lázně, musí to mít úroveň. Sáhla jsem proto po béžové a zlaté a pustila jsem se do něčeho jako "mixed media" v mém podání.

Když jde o luxus, zvolím vždy vysocegramážní papíry od UHK Gallery, tentokrát z kolekce Mashrooms od UHK Gallery. Dále samolepky a visačky z kolekce Fortune Teller od 7 Dots Studio, zlaté thickersky a chipboard SIMPLY THE BEST.


Stránku jsem otupovala distress inkoustem Frayed Brulap a stejným odstínem taky přes šablonu vytvořila "fleky". Protože jsem stále měla pocit, že těch médií by mělo být víc, vytáhla jsem ještě sprej Color Shine od Heidi Swap v barvě Tea. Má krásné zlatavé odlesky...

Dále jsem černým inkoustem natiskla pozaďové razítko a nakonec přidala pár náhodných "čmárancům" gessem. Na jeden z nich jsem napsala text. A pak už jsem toho radši nechala... :-)

Vy toho ale rozhodně nenechávejte a pusťte se s hutí do toho, třeba podle červencového Hurá Sketche. Tady jsou pravidla a sketch vypadá takto:


Mějte se prima!

1 komentář: