neděle 5. června 2016

TOP přáníčka KVĚTEN 2016

I tento měsíc mám pro vás souhrnný článek o mém cardmakingovém tvoření. Tahle varianta se mi minule osvědčila, protože je pro mě mnohem méně časově náročná. A zřejmě i vy s nedostatkem téhle veličiny bojujete, protože výběr z mého dubnového přáníčkového arsenálu se vám velmi líbil. A tak tady je další, aneb to nejlepší, co mi pod rukama vzniklo v květnu...

V KVĚTNU SE URODILO...

1. Něžné Hello New Baby přáníčko.
Děti se rodí celý rok a je třeba je náležitě přivítat. Protože rok 2016 je pro mě rok "clearance" (stejně jako rok 2013, 2014, 2015 a asi i 2017 :D), využila jsem na tohle přáníčko zbytečky materiálu z kolekce SS Hello Baby. A k tomu samozřejmě taky úžasné miniaturní kvítky v pastelových barvách (já z nich úplně kvetu, jak jsou roztomilé...)!
Další použitý materiál:


2. Přáníčko pro kamaráda. 
Mužská přáníčka jsou totiž vždycky challege, ale z tohohle mám radost. Z prvé se mi vážně líbí a za druhé jsem na něm zužitkovala poslední papíry z kolekce SS. Je to jedna z těch nejstarších - A Charmed Life - ale taky jedna z mých nejoblíbenějších. 
Další použitý materiál:




3. Pařížské přání.
Vzniklo jako ukázka na kurz vintage přáníčkování. Osobně s ním nejsem zas až tak spokojená, opět se projevilo, že scrapovat, protože musíte, prostě není ono. Aspoň já po tlakem tak strašně nerada něco tvořím. Ale čím déle na něj koukám, tím víc ochotná jsem, vzít ho na milost.
Použitý matriál:


A poslední přáníčko je moje srdcovka. Je to asi znát, protože si ho oblíbili i na Fleru a mizí jak houby po dešti. Zrovna teď už v ČR existuje minimálně v 6ti kopiích, tak jen doufám, že se nepotkají na jedné svatbě :-) Celou jeho biografii si můžete přečíst TADY.

Pokud chcete sledovat další moje tvoření, staňte se fanouškem mojí Facebookové stránky a uvidíte vše, co se u mě děje.
A scrapujte i v červnu, protože je to balzám na duši!

Žádné komentáře:

Okomentovat