středa 15. června 2016

DIY - Bridal Emegency Kit aneb dárek pro nevěstu


Letos mám tu čest jít na svatbu. Už jsem byla na dvou, takže už zhruba vím, co si obléct, že si mám vzít voděodolnou řasenku, protože jsem cíťa, a že už nikdy nebudu zkoušet ochutnat všechno pití z nápojového lístku v abecedním pořadí... :-) Ještě nikdy jsem ale nebyla za svědka, a tak mě za pár dní čeká moje poprvé. Snažím se tedy o svou nevěstu náležitě starat a opečovávat ji, tak aby se mohla v klidu soustředit jen na to jedno - být ve svůj svatební den odpočatá a krásná! A připravená, na všechno, co by se mohlo zvrtnout! :-) Vyrobila jsem proto dáreček, který doufám nebude muset použít, ale pokud dojde na přišlápnutý závoj nebo oko na silonkách, bude v něm mít po ruce věci, které neměl ani MacGyver! :-)

Co všechno patří do nevěstiny "kápézetky"? Když jsem balíček předávala, dělala jsem si legraci, že peníze a číslo na taxík, kdyby si to na poslední chvíli rozmyslela. Ale protože ženich je můj nejlepší kamarád, tohle jsem mu udělat prostě nemohla... :-)


 ...pokud se rozhodnete do takového balíčku pustit, nemusíte se bát, že jednotlivé položky neseženete. Celý balíček jsem v podstatě obstarala během jedné návštěvy DM drogerie. A malé šitíčko či pilníček s vatovými tyčinkami jsem si přivezla z hotelového pokoje - ostatně to byla taky chvíle, kdy mě tenhle balíček napadlo sestavit...

...větší záležitosti jako lak na vlasy nebo deodorant jsem kupovala v mini-cestovních baleních, tak, aby se všechny položky pohodlně vešly do kosmetické taštičky, kterou jsem pořídila jako obal. 

Použít ale klidně můžete dřevěnou krabičku či sklenici (alias "jar", jak se říká v USA), tak jako jsem ji použila já minule v BEAUTY EMERGENCY KITu pro kamarádku.

Samozřejmě trocha scrapování nemohla chybět, takže jsem pro tentokrát vyrobila visačku z mojí oblíbené kolekce Everyday Spring (Lemoncraft) a vyzdobila jí chipboardovým srdíčkem, bílými kvítky.

Font na cedulce se jmenuje CENTERIA SCRIPT DEMO - je skvělý, protože "umí česky" a stáhnout si ho můžete třeba tady.

Tak co říkáte, myslím, že nevěsta je teď připravená vážně na každou nehodu, snad kromě svíčkové na šatech, takže příště seženu ještě kapesní Vanish :-) Každopádně další inspiraci pro emergency kity jsem pro vás nashromáždila tady. A tady je nákupní seznam, který si můžete vytisknout, ať nic nezapomenete:


A pokud se do nějakého pustíte i vy, pošlete mi fotku na diankakreativity@gmail.com. Vaše projekty zveřejním a ten nejlepší se můžou těšit na odměnu z Paper Garden.

S láskou,

8 komentářů: