pondělí 9. května 2016

PL 2016 / W14 / Workshop s Teresou Collins


Je to právě měsíc, co se v Praze uskutečnil workshop s Teresou Collins. A já na něm byla! Sice jen na dopoledne, ale i tak jsem měla možnost nasát skvělou atmosféru, která na něm byla díky holkám z Papero Amo a samozřejmě i díky Terese, která šířila úsměvy na všechny strany. Materiály, které mi z workshopu zbyly, jsem si syslila na stránku do svého Project Life alba. A ta je konečně na světě. A je zlatá...what else?! :-)



I když Teresa nemá ve svým vlajkových barvách jen zlatou a růžovou (v poslední době je to hlavně šedá a tyrkysová), mně na její stránku zbyly růžové kartičky a černobíle pruhovaný papír. Jako začátek rozhodně dobrý. A tam, kde chybělo, dopomohl mi úžasný puntíkatý papír od Echo Park (Dots & Stripes - Gold Dots Collection). Ze zlaté fólie jsem taky vyřezala titulek i číslo týdne na Big Shotu (šablona Wedding Ever After - Papermania).



Pak jsem na stůl prostě jen vysypala pytlíček se zbytky ozdob, které jsme dostaly na kurzu, a výseků, které jsme si měly možnost vyrazit obrovským množstvím raznic, které Teresa dovezla (ten kufr musel vážit nejmíň tunu!). Posloužila mi taky cedulka ze zlaté tašky, kterou jsme dostaly, a buttonek od PA.



Protože moje insta-album z workshopu stále není dokončené, a podle mě možná ani nikdy nebude anebo se transformuje na úplně jiný projekt, dovolila jsem si sahnout i na samolepky. Musím říct, že na archu mi přišly takové nijaké, ale jakmile jsem je začala lepit na stránku, celkem jsem jim odpustila. Informační cedulku, kterou mi Teresa podepsala jsem si samozřejmě taky schovala a umístila na stránku.




Teresinu fotku se mi v tom mumraji nepodařilo ulovit (nebo aspoň žádnou, na které by nebyla rozmazaná). Ona se ale s každou z nás ochotně vyfotila, takže jednu přecejen jednu mám. Tomu se říká "nemít hvězdné manýry".





Ne, že by mi úplně zbyla ještě volná kapsička na zbytek týdenních událostí, ale protože jsem zdokumentovala roztomilého králíčka a upekla ty nejmňamóznější muffiny, obětovala jsem fotku mého (beztak prázdného) insta-alba a věnovala jí těmto dvěma "událostem". Dozdobené zlatou svorkou od TC krásně ladí ke zbytku stránky.



I když byl workshop pro mě spíš než o tvoření takový dýchánek a setkání se scrapovou komunitou, zanechal ve mě na dlouho příjemný pocit. A ten jsem měla i ve chvíli, kdy jsem stránku lepila. Za to Terese díky a doufám, že se bude v mém albu mezi vším svým materiálem cítit pohodlně a jako doma! :-)

Krásný slunečný!

2 komentáře:

  1. juuu, krásné! taky to ještě musím scrapnout ... někdy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hihi, já mám scrapnuto, ale ty jsi zase byla na výletě... za tojsou taky body navíc :D

      Vymazat