čtvrtek 12. května 2016

FONTY KE STAŽENÍ: Svatební fonty



Je tu svatební sezóna a já jsem se na ni těšila z mnoha důvodů. Jedním z nich je rozsáhlá sbírka fontů, které používám na svatební záležitosti - alba, blahopřání, svatební oznámení... Tyhle fonty jsou totiž krásné, elegantní, romantické a většina z nich jsou takzvané "scripts" tedy psané rukou. A ty já miluju! Ale hlavně, což je důležité, pro všechny ty -ová na svatebních oznámeních - umí ČESKY a jsou úplně ZDARMA. Dnes se s vámi podělím o ty nejlepší z nich. Na konci příspěvku taky najdete návod jak si je nainstalovat do počítače. Tak si je užijte, budoucí nevěsty i milovníci fontů... :-)




Kliknutím na název fontu se necháte přesměrovat na webové stránky, kde si font můžete zdarma stáhnout. Jak na to vám ukáže video návod, který jsem pro vás připravila tady

A protože jsem na fonty sysel, tohle rozhodně není poslední várka. Neumíte si totiž představit to bylo dilema, vybrat jich JEN 10! Další svatební i nesvatební budou určitě následovat, tak mě sledujte na Facebooku, ať vám neuniknou :-)

Fontům zdar!

4 komentáře:

  1. Jo fonty jsou jako papíry, vždycky když už žádný nepotřebuju, tak si pořídím 20 nových.

    OdpovědětVymazat
  2. Chtěla bych se zeptat, jestli dělám něco špatně, ale u některých fontů (Scriptina a Rochester) nejsou podoporována všechna diakritická písmena. Díky za radu Věrka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, je to možné, většinou jsou to písmenka jako ř, č, ě... Člověk pak musí být kreativní s volbou slov nebo si háčky dodělat v nějakém grafickém programu... Anebo si vybrat jiný font. V těchto chvílích vždy závidím angličanům :-( :-)

      Vymazat
  3. Dobry den, at uz je clovek jakkoliv kreativni, s diakritikou ve jmene toho moc nenadela.

    OdpovědětVymazat