čtvrtek 14. března 2019

Havajské stránky a jak jsem poprvé vyšívala


Se svým skluzem v Project Life albu jsem se již smířila. Co víc, dokonce jsem si ho oblíbila. Jak to? Dovolí mi totiž vracet se ke skvělým zážitkům a užít si je ještě jednou, když je lepím do alba. Jedním takovým je i rozlučka se svobodou mé nejlepší kamarádky. A nebyla to ledajaká rozlučka, ale pořádná letní párty ve stylu Havaj. Pojďte se mrknout, jakou kolekci jsem zvolila a jak dopadlo vyšívání. Já jsem z výsledku nadšená!

Z rozlučky bylo tolik nádherných fotek, že jsem nemohla vybrat. A proto nakonec vznikla jedna klasická "kapsičková" stránka a 2 (!) layouty!

A díky "havajskému" stylu bylo jasné, že bude nutné sáhnout po nějaké letní a hodně barevné kolekci. A tou rozhodně je Summertime od Piatek 13. 

Druhá kartička je důkazem, že na zdobení stránek se dá použít cokoliv. Tady mi zrovna přišla vhod cedulka z plavek ve tvaru slunečních brýlí. Naživo navíc hází metalické odlesky. Dírku, která v ní zůstala po šňůrce, jsem zamaskovala růžovou svorkou. To je parádička! Moje ekologické srdce plesá!


Kromě ananasů a dalších motivů vystříhaných přímo z papírů, jsem stránku zdobila také samolepkami Summertime a chipboardy Summer Travelove od Studio Forty.


Některé samolepky jsem nalepila na 3D pěnovou pásku a získala jsem tak vlastně po domácku vyrobený chipboard. Kdo ještě doma nemá pěnovku, může samolepky podlepit několika proužky kartonu.

Jak jsem psala na začátku, ke "kapsičkové" stránce náleží také dva layouty. Jeden už jste si mohli prohlédnout v tomto článku. Ten druhý čeká velká premiéra dnes.

Inspiraci jsem získala na blogu Janky Sadloňové a liftla jsem si jeden z jejích layoutů (pozn. liftovat = vytvořit stránku na motivy předlohy s vlastními fotkami, materiály...).rozhodla jsem se zkusit vyšívání, po kterém už jsem nějakou dobu mlsně koukala.

Popravdě, bylo s tím o něco víc práce a vyměřování, než když jen lepíte papíry a ozdoby. A tak, když jsem pak nad stránkou stála s tuší, rozhodnutá přidat pár cákanců, bála jsem se, abych si celý layout nezkazila... Ale s výsledkem jsem MEGAspokojená!

Na ozdobení layoutu jsem použila opět samolepky a chipboardy, ale také novinkové visačky z jarní (!) kolekce Awakening a enamelky Here is Happy.


Doufám, že vám tahle barevná smršť zvedne náladu a že se třeba necháte inspirovat k scrapnutí nějaké letní fotky, která na to čeká ve vašem počítači! Pošmourné počasí posledních dní si o veselé barvy přímo říká!

A pokud tvoříte s našimi materiály, nezapomeňte se nám  pochlubit. Třeba na Instagramu s hastagem #papergarden_cz nebo #tvorimezpapiru.

S láskou,



Žádné komentáře:

Okomentovat