středa 4. ledna 2017

PL 2016 / W16-17 / Liberec a jiné zážitky

Jak jsem na Nový rok slíbila, tak činím. Tentokrát se vrátíme ještě hlouběji do minulého roku, kde jsem pro Vás našla  dva doposud nezveřejněné týdny. Jeden mapuje i dění z dubnového libereckého kurzu Pretty Papers, kde jsme jako obvykle celý víkend proscrapovaly. Druhá je z už rozkvetlého jarního víkendu, kdy jsme se neprozřetelně zúčastnili chemického orientačního běhu. Já a tři ne-chemici :-) Takže byla velká legrace, nicméně nakonec to nedopadlo tak hrozně, jak šílené to celou dobu připadalo.



A málem bych v úvodu zapomněla. Jestli jste ještě neslyšeli nebo nebyli na takzvané "exit game" neboli únikové hře, vřele doporučuji. My jsme byli v dubnu na první - Sherlock Holmes - a uniknout jsme zvládli. Od té doby už jich na kontě máme víc, ne všechny úspěšně zdolané, ale musím říct, že nás to pořád baví. Jak říkám, zkuste to taky, ráda vám nějakou doporučím! :-)


A tady už Liberec aneb scrapový víkend pod Ještědem :-) Abych nezapomněla, co jsme v Liberci slepovaly, do každé malé kapsičky jsem si připravila čtvercovou koláž a pod ní jsem napsala jméno dotyčné lektorky, která výrobek s účastnicemi vyráběla. Já jsem si pro holky připravila kartonové minialbíčko, na které určitě zase budou letos vypsané kurzy.


Zatímco já jsem se bavila na severu papírem, Honza si užíval víkend po svém :-) S kamarády se přihlásil na závod Spartan Race, možná jste tu módu brodění se bahnem na čas taky zaznamenali. Kromě zdolávání překážek si taky zaběháte a když se vám nedaří, tak i pěkně zaposilujete. Honza si vykoledoval celkem 180 kliků. 

No, přežil a mně to přišlo jak docela fajn zážitek. Až do té chvíle, než jsem našla v neděli večer  po návratu z Liberce v koupelně smotek zabahněného oblečení. Kus Spartan race mi tedy přinesl i domů, drahoušek... :-)

Tady jsem zjistila, že mám chybu a tohle byl týden číslo 17. Ale to mi už dávno vrásky nedělá... :-) Vůbec jsem zjistila, že už mě v PLku dokáže rozhodit málo co. Jedině snad, když si odřu album nebo mi ho někdo ukradne, že jo... :-)

V Liberci jsem si koupila písmenkovou razítkovou abecedu. Zde vidíte její první a poslední použití. Pak jsem jí někam založila nebo někde vysypala a nemůžu ji najít... :-( Přitom byla tak pěkná a nejhezčí na ní bylo, že byla levná :-)

Protože design A byl určen předchozí stránkou nedalo se nic dělat a já se doslova rozkrájela :-)

Fotky vznikly zhruba někde v půlce orienťáku, kdy už jsme věděli, že co není v hlavě, bude muset být v nohách. A ani já jako promovaný chemik - farmaceut jsem týmu moc nepomohla, až na otázku s ibalginem a acylpyrinem, kde jsme samozřejmě nahnali body :-D Nakonec jsme závod dobojovali na krásném 7. místě, což znamená, že jsme museli běžet fakt rychle, protože znalostmi to rozhodně nebylo... :-)


Fotka něčeho rozkvetlého "přikrytá" vellumem - to je takový folklór, který patří každoročně na jarní stránky. I letos na ní určitě dojde. A pak je tu trojice fotek... to jsem ještě netušila, že tenhle nápad se osvědčí a budu ho používat téměř v celém zbytku alba. S foto-samolepkou vypadá fakt dobře, asi si je zase budu muset koupit.

Tak já uháním dokončit poslední úkoly a večer se bude zase lepit. Poctivě makám na tom, abych pro Vás měla další stránky!

Nuže na viděnou!

Žádné komentáře:

Okomentovat